Informasjonskapsler

På våre nettsider benyttes det enkelte informasjonskapsler (cookies). Her får du en oversikt over hvilke, og hvorfor vi bruker dem.

Innhold

Informasjonskapsler (Cookies) på Drangedal kommunes nettsider

Drangedal kommune bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på www.drangedal.kommune.no.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres i din nettleser når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din nettleser og www.drangedal.kommune.no hver gang du ser på en nettside. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig.

Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere.

I forhold til den norske Ekom-loven er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren.


Informasjonskapsler som benyttes
NavnBeskrivelse
ASP.NET_SessionId Informasjonskapselen setter din sesjons-ID og gjør det mulig å vite at brukeren er den samme besøkende mellom ulike sidevisninger. Denne slettes når brukeren lukker nettleseren. Merk at brukeren vil få en ny ved neste besøk.
__utmz Informasjonskapselen ser på hvor du kom fra (søkeord, nøkkelord, link etc.) når du landet på våre sider. Drangedal kommune bruker Google Analytics for å lese slik informasjon.
__utma Informasjonskapselen registrerer hvor mange ganger du har vært inne på våre sider.
__utmb og __utmc Informasjonskapslene registrerer hvor lenge du befinner deg på våre sider, og hvor lenge du var der. Disse informasjonskapslene slettes når du forlater våre sider.
__utmt Informasjonskapselen kontrollerer antall forespørsler. Disse slettes etter 10 minutter.

Publisert: 17.06.2016 07:38
Sist endret: 17.06.2016 07:42