logo
Toppbilde. masker. kultur
overlag

Rekordmange søkere til Drangedal kulturskole

Printer
111 personer har søkt om elevplass ved Drangedal kulturskole i høst. Totalt ble det søkt om 128 plasser. Det betyr at 28 elever står på venteliste og 4 elever kom inn på sitt 2. valg.


Det er gledelig at det er så stor interesse knyttet til kulturskolen, men samtidig synd at det ikke er et tilbud til alle som søker. Det har vært ventelister på kulturskolen siden 2005, men aldri har pågangen vært så stor som i år.

Tilbud det er venteliste på, er gitar, trommer, piano, klarinett og kirkeorgel. Ingen voksne søkere har nå fått tilbud om elevplass, da kulturskolen prioriterer barn og ungdom

Stortingets intensjoner er at 30% av grunnskoleelevene skal ha et kulturskoletilbud. I Drangedal er det ca 16% av grunnskoleelevene som har elevplass.

Nye prosjekter
Som et resultat av oppfølgingsplanen til Prosjekt Medborgerskap har kulturskolen også lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

To personer får undervisning i trommer og gitar, og det skal gjennomføres et spesialtilpasset dansekurs for 6-8 personer seinere i høst.

Publisert
09.09.2009
Sist endret
09.09.2009
Opprettet av
Johnny G. Stene
Del |

Kontakt oss

Post og besøksadresse:
Drangedal kommune,
Gudbrandsvei 7
3750 Drangedal

Servicekontoret: 3599 7000

Chat med Servicekontoret
(man-fre kl. 09-14.00)

E-post:
Postmottak

Ordfører Karianne S. Reiten

Rådmann Jørn Chr. S. Knudsen

BEREDSKAP NAV

Drangedal E-verk Drangedalskirken

 
Facebook

 

  Webansvarlig:  Johnny Stene