logo
Toppbilde. masker. kultur
overlag

Påmelding til Ungdommens kulturmønstring

Printer
Ungdommens kulturmønstring er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store kulturmønstringer har ungdom mellom 10-19 år en enestående mulighet til å vise frem det de driver med og til å treffe likesinnede. Påmeldingsfrist 19.02.

 
Alle mellom 10 og 19 år er velkommen til å melde seg på - enten de leser dikt, synger, danser halling, skjærer treskulpturer med motorsag, spiller piano eller lager 3-D animasjoner på PC...

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.

Mønstringen i Drangedal er
24. februar kl. 18.00 i Drangedal ungdomsskole

Påmedlingsfrist: 19. februar

Påmelding UKM


Fra fylkesmønstringene blir det  sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim. Nedre aldersgrense for å delta på landsmønstringen er 13 år.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

 

Publisert
06.01.2009
Sist endret
08.01.2009
Del |

Kontakt oss

Post og besøksadresse:
Drangedal kommune,
Gudbrandsvei 7
3750 Drangedal

Servicekontoret: 3599 7000

Chat med Servicekontoret
(man-fre kl. 09-14.00)

E-post:
Postmottak

Ordfører Karianne S. Reiten

Rådmann Jørn Chr. S. Knudsen

BEREDSKAP NAV

Drangedal E-verk Drangedalskirken

 
Facebook

 

  Webansvarlig:  Johnny Stene