Toppbilde. masker. kultur
overlag

Påmelding til Ungdommens kulturmønstring

Printer
Ungdommens kulturmønstring er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store kulturmønstringer har ungdom mellom 10-19 år en enestående mulighet til å vise frem det de driver med og til å treffe likesinnede. Påmeldingsfrist 19.02.

Alle mellom 10 og 19 år er velkommen til å melde seg på - enten de leser dikt, synger, danser halling, skjærer treskulpturer med motorsag, spiller piano eller lager 3-D animasjoner på PC...

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.

Mønstringen i Drangedal er
24. februar kl. 18.00 i Drangedal ungdomsskole

Påmedlingsfrist: 19. februar

Påmelding UKM

Fra fylkesmønstringene blir det  sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim. Nedre aldersgrense for å delta på landsmønstringen er 13 år.

UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

06.01.2009
Sist endret