Ny samfunnsdel til kommuneplanen

Drangedal kommune starter nå arbeidet med ny samfunnsdel til kommuneplanen. I den forbindelse var formannskapet, ledergruppa, tillitsvalgte og noen flere fra kommunen samlet til oppstartsmøte i kommunestyresalen torsdag.

-Framover vil vi involvere alle relevante aktører i arbeidet med å utvikle Drangedal til en enda mer attraktiv kommune for befolkning og næringsliv. Det blir viktig for oss å gjøre dette til et kontinuerlig utviklingsarbeid, ikke bare en engangsjobb. Jeg ser fram til det videre arbeidet, sier ordfører Tor Peder Lohne.

Telemarksforskning har på oppdrag fra kommunen laget en analyse av ståsted og scenarier for Drangedal, med fokus på befolkning og arbeidsplasser.
Presentasjonen fra torsdagens møte kan du laste ned her.

Spørsmål om kommuneplanen og -prosessen kan rettes til Arne Ettestad, telefon: 3599 7000, epost: arne.ettestad@drangedal.kommune.no

Publisert: 05.04.2018 18:17
Sist endret: 05.04.2018 18:21