logo
Toppbilde. Fotballkamp
overlag

Destinasjon Gautefall

Printer

En av Norges beste vinter-sportssteder
Skal du på skiferie er Destinasjon Gautefall et godt valg for familien. Gautefall har de siste årene bygd seg opp til å bli et av de virkelig store vinter-sportsstedene i Norge. Destinasjon Gautefall kan innlosjere nær 1000 gjester og er godt tilrettelagt for familier med barn

Fra alpinanlegget på GautefallAlpinbakkene på Gautefall er nærmeste nabo til både hotellet og Club Gautefall, og bakkene varierer i lengde fra 350 til 1.200 m lange.

Gautefall Alpinsenter har en total heiskapasitet på over 7000 personer i timen, fordelt på 1 stolheis, 5 skitrekk og 1 skiband. Der er 17 nedfarter, 1 kjelkebakke på 300 m, eget skileikområde, barnebakke med gratis trekk for barn under 7 år og skiskole med instruksjon i alle former for skigåing og skikjøring. Største høydeforskjell er 200 m. (500 - 700 m.o.h.). 

På Gautefall Alpinsenter finner du også en terrengpark med verdens første WildPipe (!) og mange rails og hopp. Her er det gode forhold for både telemark-kjøring, snowboard og X-cross. Gautefall har i tillegg Norges best utbygde snøkanonanlegg.

Handsfree Snowpass sikrer effektiv passering av alle kontrollpunkter. Kan brukes ved de fleste anlegg i Norge og Europa.

Vær og føreforhold
Forhold på Gautefall nå.

(kilde: www.visittelemark.com / www.gautefall.no

 

Publisert
15.02.2009
Sist endret
26.04.2012
Del |

Kontakt oss

Post og besøksadresse:
Drangedal kommune,
Gudbrandsvei 7
3750 Drangedal

Servicekontoret: 3599 7000

Chat med Servicekontoret
(man-fre kl. 09-14.00)

E-post:
Postmottak

Ordfører Karianne S. Reiten

Rådmann Jørn Chr. S. Knudsen

BEREDSKAP NAV

Drangedal E-verk Drangedalskirken

 
Facebook

 

  Webansvarlig:  Johnny Stene